De “Diamond Shield Crystal zapper” heeft naast alle mogelijkheden van de Diamond Shield zapper het nieuwe Crystal programma ingebouwd. Dit programma behandeld alle 156 acupunctuurpunten die op de 12 klassieke meridianen liggen.

Het eerste apparaat met constitutie therapie! Nu voor iedereen beschikbaar.

Op het congres voor bioresonantie en frequentie therapie in München (13-14 juni) heeft Heilpraktiker AE Baklayan zijn nieuwste zapper wereldkundig gemaakt.

Diamond Shield Crystal zapper
Diamond Shield Crystal zapper

Hoe is deze zapper ontstaan?
In grote lijnen komt het hierop neer: Baklayan behandelt zijn patiënten voor gemiddeld 4 thema ’s. Bijvoorbeeld: milieugifstoffen, virussen, schimmels en allergieën. Een patiënt komt wekelijks voor behandeling en gaat ook nog eens naar huis met 4 of 5 preparaten.

Baklayan zocht naar een eenvoudiger oplossing om zijn patiënten een effectieve, goedkope oplossing te kunnen bieden die zij zelf thuis zouden kunnen uitvoeren.

Als het Diamond Shield programma (van de Diamond Shield Zapper) dat alle 12 hoofdmeridianen uit de Chinese geneeskunde reguleert al zoveel effect heeft, wat zou er dan gebeuren als we ook alle acupunctuurpunten die op deze meridianen liggen behandelen?

Uiteindelijk is het Baklayan gelukt om alle frequenties van de 156 acupunctuurpunten van de 12 klassieke meridianen in kaart te brengen.

Dit is het krachtige nieuwe Crystal programma geworden. In anderhalf uur ‘reset’ u uw hele systeem!

Nu was er alleen nog de uitdaging om via een centraal punt deze frequenties toe te dienen.

In Azië is het al duizenden jaren bekend dat zich onder de navel “het meer van energie” bevindt als energie reservoir voor het hele lichaam. Vanuit dit punt worden alle meridianen gevoed en met elkaar verbonden.

Door een speciaal ontworpen elektrode gordel stromen de frequenties van de Diamond Shield Crystal zapper direct naar “het meer van energie”. Ze kunnen op deze manier direct in resonantie treden met de individuele acupunctuurpunten.

De ongelooflijke werking!!
Bio-energetische testen laten zien dat in de omgeving van acupunctuurpunten de structuren van de weefsels en de stofwisseling zich ordenen. Met andere woorden: alle lichaamsvreemde structuren kunnen er niet meer gedijen. Te denken valt aan milieugifstoffen, parasieten, bacteriën, Borrelia, virussen en schimmels. Niets van wat er niet hoort, houdt er stand. In de weefselstructuur komt de oorspronkelijke kristalheldere structuur weer tot leven.

Constitutie therapie met frequenties. Longevity; vernieuwing en verjonging van alle weefsels.

  • De Diamond Shield Crystal zapper is 100% compatible met alle Diamond Shield chipkaarten en accessoires.
  • Het nieuwe Crystal programma is ingebouwd.
  • Inclusief elektrode gordel.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken